5x tips voor een romantische slaapkamer met Valentijnsdag

Het is weer februari, de maand van de liefde! De hoogste tijd om de nodige voorbereidingen te treffen voor Valentijnsdag. Naast een leuk cadeau of presentje is het natuurlijk een leuk idee om je partner te verrassen met een romantische slaapkamer. In deze blog geven we je 5 tips om dat voor elkaar te krijgen!

 

Tip 1: Lampen uit, kaarsen aan

Een romantische slaapkamer valt of staat bij de juiste verlichting. De grote verlichting kan daarom uit en de sfeerverlichting of kaarsen kunnen aan.

 

Tip 2: Maak een romantische Valentijnsdag playlist

Waar vroeger een zelf opgenomen cassette bandje het toppunt van romantiek was, kom je nu gemakkelijker weg. Maak eenvoudig een playlist met liefdesliedjes op Spotify, of zoek een al gemaakte playlist en voeg hier jouw favoriete nummers aan toe.

 

Tip 3: Zorg voor een goed dekbedovertrek en een hoop zachte kussens

Met een dekbed met een romantische print of een dekbed in warme, rode tinten maak je je kamer helemaal Valentijn-proof. Het hoofdeind maak je nog fijner door extra (sier)kussens toe te voegen. Zo kun je samen heerlijk wegzakken in bed.

 

Tip 4: Rozenblaadjes

Deze tip heeft geen verdere uitleg nodig. Denk je aan romantiek in de slaapkamer, dan denk je aan rozenblaadjes op het bed. Het klinkt misschien cliché, maar wedden dat jouw partner dit niet verwacht?

 

Tip 5: Ontbijt op bed of een avond bingewatchen in bed

Als de slaapkamer romantisch is aangekleed, kun je je partner nog verrassen met een ontbijt op bed (pluspunten voor extra champagne en vers geperste jus!) of een avondje bingewatchen in bed. Tegen elkaar aankruipen was nog nooit zo fijn!

 

Aan de slag voor Valentijnsdag en je slaapkamer romantisch maken? Neem dan eens een kijkje tussen onze dekbedovertrekken.