Maandelijkse Archieven: Augustus 2022

 1. Kwalitatief beddengoed heeft invloed op de nachtrust

  Kwalitatief beddengoed heeft invloed op de nachtrust

  Slaap je beter met kwalitatief beddengoed? Lig je al een tijdje te woelen met deze vraag in je onderbewustzijn? Dan is het tijd dat Textiel24 als textiel specialist hier antwoord op geeft. 


  Lig je lekker?

  Behalve de juiste slaaphouding en een comfortabel matras, speelt beddengoed ook mee. 
  Om echt lekker te kunnen liggen is het van belang dat je beddengoed ademt. Het beddengoed staat namelijk in direct contact met je huid. Zeker in warmere nachten is het een nachtmerrie om onder niet ademend beddengoed te liggen. Beddengoed wat voornamelijk gemaakt is van polyester is niet ademend en ventileert dus ook niet.
  Natuurproducten zoals katoen en zijde voorkomen dat broeierige gevoel, zodat jij lekker door kunt slapen.


  Eigenschappen kwalitatief beddengoed

  Een van de belangrijkste eigenschappen van kwalitatief beddengoed is dat het ademt.
  Misschien denk je dat

  Lees meer »
 2. Topper gezocht!

  Topper gezocht!

  Niks is zo vervelend als een onrustige nachtrust. Je ligt maar te woelen en te woelen. Je kunt je draai niet vinden, dus draai je maar door. Daar lig je dan, weer naar het plafond te staren. Het probleem? De omhoog krullende hoeken van je topper. Als deze nu eens gewoon plat zouden liggen, dat zou al een hoop schelen. Maar nee, ze krullen steeds omhoog. Wat je nodig hebt is een topper en niet zomaar eentje, nee een hoeslaken topper. Je hebt al verschillende hoeslaken toppers uitgeprobeerd, zonder succes.

   

  Hoeslaken topper gevonden

  Wat nu als wij je vertellen dat de topper onder de hoeslaken toppers wel degelijk bestaat. Papillon heeft namelijk over dit probleem nagedacht, de omhoog krullende hoeken van toppers. Behalve dat er elastiek in de hoeslaken topper van Papillon zit, zijn de hoeken ook op een speciale manier gestikt, zodat de hoeken van jouw topper niet meer omhoog gaan staan. Behalve dit handige vernuftje zijn er meer redenen

  Lees meer »
 3. Wasadvies textiel: Hoe onderhoud je je dekbed en ander bedtextiel?

  Wasadvies textiel: Hoe onderhoud je je dekbed en ander bedtextiel?

  Je hebt er veel tijd ingestoken om het juiste dekbed te vinden. Hetgeen wat lekker aanvoelt en waar je lekker onder ligt. Het houdt je koel en warm tegelijkertijd, zodat jij verzekerd bent van een goede nachtrust. Maar hoe houd je jouw dekbed en beddengoed lekker fris, hygiënisch en zorg je ervoor dat het lang meegaat? Zeker met de wetenschap dat een mens wel tot een halve liter vocht per nacht kan verliezen. Hiervan gaat 60% via transpiratie. Dat moet ergens gaan zitten. Een logische plek is je dekbed en beddengoed. We geven je hier extra tips om je dekbed nacht na nacht fris te houden.

  Frisse nacht

  Onder een schoon fris dekbed slaap je natuurlijk lekkerder. Maar het schoonhouden van dit grote stuk textiel is soms een hele opgave. Hoe ga je het beste te werk?
  De eerste en logische tip is, als er op het waslabel staat: Geen machinewas. Dan betekent dat, geen machinewas. Anders wil je het

  Lees meer »