Maandelijkse Archieven: Juli 2022

 1. Je was buiten laten drogen? Dit zijn de voordelen!

  Je was buiten laten drogen? Dit zijn de voordelen!

  In het zuiden van Europa en andere warme landen gebeurt het dit hele jaar door: je was buiten laten drogen. In Nederland schieten de temperaturen deze maand ook flink omhoog. Een goed moment dus om je was eens buiten te laten drogen. Dit brengt namelijk heel veel voordelen met zich mee. Laat jij je was nog niet buiten drogen? Na het lezen van deze blog vast wel!

   

  Goed voor het milieu én je portemonnee

  Je was buiten laten drogen betekent natuurlijk dat je droger minder uren maakt. Zo verbruik je minder energie en dat is goed voor het milieu.

   

  Sneller droog

  Waar een droger er ongeveer anderhalf tot 2 uur over doet om jouw was te drogen, gebeurt dit met warme temperaturen buiten veel sneller. Vaak is je was na een uurtje al droog.

  Extra tip voor de efficiënte wasser: hang je was op met de zwaarste kant naar onder (een spijkerbroek hang je dus op aan

  Lees meer »
 2. 4x Tips om af te koelen tijdens warme nachten

  4x Tips om af te koelen tijdens warme nachten

  De maand juli is weer begonnen en dat betekent dat het volop zomer is in Nederland! Heerlijk die zomerse temperaturen natuurlijk, maar voor je nachtrust kan het juist nadelig zijn. In slaap vallen gaat lastiger, je wordt ’s nachts vaker wakker of je word misschien eerder wakker. In deze blog geven we je graag tips om te verkoelen tijdens warme nachten.

   

  De dekbed wisseltruc

  Hoge temperaturen vragen natuurlijk om een ander dekbed dan lage temperaturen. Zorg er dan ook voor dat je op tijd je dekbed vervangt voor een dunnere variant. Dan hoef je dat om 4:00 uur ’s nachts niet meer te doen wanneer je door de hitte wakker wordt ;-). Wil jij geen gedoe met zomer- en winterdekbedden? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een 4-seizoenen dekbed. Handig!

  Is het écht te warm in je kamer en ben je toe aan een momentje van afkoeling? Ga dan ín je hoeslaken liggen en zet je ventilator in de opening die onder

  Lees meer »