Maandelijkse Archieven: Maart 2023

 1. Je beddengoed en handdoeken wassen met azijn? Dit zijn de voordelen!

  Je beddengoed en handdoeken wassen met azijn? Dit zijn de voordelen!


  Schoon, fris en zacht textiel: heerlijk om onder de slapen en je mee af te drogen. Vaak is dit na veelvuldig wassen van je textiel niet meer zo vanzelfsprekend als bij nieuw textiel. Wil je je textiel zo lang mogelijk schoon, fris en zacht houden? Dan kan azijn de oplossing zijn! In deze blog lees je hoe jij je beddengoed en handdoeken kunt wassen met azijn en wat voor voordelen dit met zich meebrengt. 


  Welk soort azijn kun je het beste gebruiken?

  Er zijn verschillende soorten azijn beschikbaar. Van schoonmaakazijn en natuurazijn tot wijnazijn, appelazijn of het Italiaanse azijn Balsamico. De zwarte kleur van de laatste versie verklapt waarschijnlijk al dat dit niet het soort azijn is waarmee jij je kleding schoon en zacht krijgt! ;-)

  Natuurazijn en schoonmaakazijn kunnen daarentegen beide gebruikt worden voor schoonmaak en het wassen van textiel. Natuurazijn is minder zuur

  Lees meer »
 2. Het is bijna lente: maak je slaapkamer lente-proof

  Het is bijna lente: maak je slaapkamer lente-proof!

   

  De temperaturen lopen weer op en de zon breekt steeds vaker door: de lente komt er weer aan! De hoogste tijd om je voor te bereiden dus, en je slaapkamer mag je hierbij zeker niet vergeten. In deze blog geven we je een aantal tips hoe jij je slaapkamer klaarmaakt voor de lente. 

   

  Voeg pastelkleuren toe

  Pastelkleuren zijn al jaren een trend op woongebied. Zeker in de lentemaanden. Wil jij je huis lente-proof maken en lente in huis halen? Dan kunnen pasteltinten niet ontbreken. Je kunt er voor kiezen een of meerdere muren in je slaapkamer te schilderen, als je toe bent aan iets nieuws. Wanneer je het kleinschaliger wilt aanpakken, kun je aan de slag gaan met accessoires. Ga bijvoorbeeld voor een poster met pastel tinten, een droogboeket of een pastel. 

   

  Kies voor lente-proof bedtextiel

  Een ideaal dekbedovertrek voor de wintermaanden ziet er

  Lees meer »