Keukentextiel

Filter

Keukentextiel

Keukentextiel is een onmisbaar onderdeel van elke keuken. Het beschermt tegen het koken van de hitte, beschermt tegen vet en vuil en kan worden gebruikt voor het opdrogen van vaatwerk. Er zijn verschillende soorten keukentextiel beschikbaar, zoals pannenlappen, theedoeken, ovenwanten en keukenhanddoeken.

Pannenlappen zijn gemaakt van hittebestendige materialen zoals katoen en linnen, en zijn geschikt voor het vasthouden van hete pannen en bakplaten. Theedoeken zijn meestal gemaakt van katoen en worden gebruikt voor het afdrogen van vaatwerk en het opdrogen van handen. Ovenwanten zijn gemaakt van hittebestendige materialen zoals silicone, en worden gebruikt voor het vasthouden van hete pannen en bakplaten uit de oven. Keukenhanddoeken zijn gemaakt van absorberende materialen zoals katoen en worden gebruikt voor het afdrogen van vaatwerk en het opdrogen van handen.

Keukentextiel is verkrijgbaar in veel verschillende maten, materialen en kleuren, zodat u kunt kiezen voor wat het beste bij uw keuken past. Het is belangrijk om regelmatig te wassen om hygiënische redenen. Katoenen keukentextiel kunt u vaak wassen in de wasmachine, terwijl siliconen ovenwanten vaak met de hand moeten worden gewassen.

Met de juiste keukentextiel, kunt u niet alleen uw keuken beschermen tegen warmte, vet en vuil, maar ook uw keuken een frisse look geven. Dus, of u nu op zoek bent naar pannenlappen, theedoeken, ovenwanten of keukenhanddoeken, er is een breed assortiment keukentextiel beschikbaar om aan uw wensen te voldoen.

Van laag naar hoog sorteren

3 producten

per pagina
 1. BYRKLUND Keukendoek Clean & Fresh Blauw
  Rating:
  0%
  was € 17,95 Vanaf: € 13,10
 2. BYRKLUND Keukendoek Clean & Fresh Zwart
  Rating:
  0%
  was € 17,95 Vanaf: € 13,10
 3. BYRKLUND Keukendoek Clean & Fresh Rood
  Rating:
  0%
  was € 17,95 Vanaf: € 13,10
Van laag naar hoog sorteren

3 producten

per pagina