Beddinghouse Kids Under Construction Dekbedovertrek - Multi

Uitverkocht
SKU
BH-Kids-Under-Construction-Dekbedovertrek--Multi
Droom over voertuigen, zoals helikopters, vrachtwagens, bouwwagens en kraanwagens onder het kinderdekbedovertrek Under Construction. De voertuigen zijn op speelse wijze afgebeeld op een witte ondergrond. Op het dessin vind je de mooie tekeningen van Hanneke de Jager. Het overtrek is perfect voor een stoere kinderkamer. Beddinghouse wil mooie collecties ontwerpen waarbij er rekening wordt gehouden met mens en milieu. Daarom is Beddinghouse lid van het Better Cotton Initiative, met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren. Dit dekbedovertrek zit in een duurzame verpakking. Je kan de verpakking gebruiken als opbergdoos voor speelgoed of vouw de verpakking helemaal uit en ontdek de kleurplaat die aan de binnenkant van de verpakking zit! Ben je klaar met de verpakking? Gooi deze dan weg bij het oud papier, zodat het materiaal kan worden gerecycled.Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen, 144 TC. Katoen is een natuurlijk product dat ademt en goed vocht opneemt. Het overtrek heeft een dubbele instopstrook en een totale lengte van 240 cm. Het overtrek is geschikt voor dekbedden van 200 cm, 210 cm of 220 cm.
  • 100% katoen
  • Beddinghouse participeert in het programma van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren
  • Je kan de verpakking gebruiken als opbergdoos voor speelgoed of vouw de verpakking helemaal uit en ontdek de kleurplaat die aan de binnenkant van de verpakking zit!
  • Wassen tot 60 graden, geschikt voor de droger, kan gestreken worden
  • € 49,95
Meer informatie
SKUBH-Kids-Under-Construction-Dekbedovertrek--Multi
MerkBeddinghouse Kids
Weefsel100% katoen
KleurMulti
WasinstructieWassen tot 60 graden, geschikt voor de droger, kan gestreken worden