Beddinghouse Kids Princess Dekbedovertrek - Roze

SKU
BH-Kids-Princess-Dekbedovertrek--Roze
Op het kinderdekbedovertrek Princess staan prachtige tekeningen van Hanneke de Jager. Op dit overtrek vind je dansende ballerina’s, die worden afgewisseld met hartjes op een witte ondergrond. Perfect voor in een prinsessenkamer. Beddinghouse wil mooie collecties ontwerpen waarbij er rekening wordt gehouden met mens en milieu. Daarom is Beddinghouse lid van het Better Cotton Initiative, met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren. Dit dekbedovertrek zit in een duurzame verpakking. Je kan de verpakking gebruiken als opbergdoos voor speelgoed of vouw de verpakking helemaal uit en ontdek de kleurplaat die aan de binnenkant van de verpakking zit! Ben je klaar met de verpakking? Gooi deze dan weg bij het oud papier, zodat het materiaal kan worden gerecycled.Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen, 144 TC. Katoen is een natuurlijk product dat ademt en goed vocht opneemt. Het overtrek heeft een dubbele instopstrook en een totale lengte van 240 cm. Het overtrek is geschikt voor dekbedden van 200 cm, 210 cm of 220 cm.
  • 100% katoen
  • Beddinghouse participeert in het programma van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren
  • Je kan de verpakking gebruiken als opbergdoos voor speelgoed of vouw de verpakking helemaal uit en ontdek de kleurplaat die aan de binnenkant van de verpakking zit!
  • Wassen tot 60 graden, geschikt voor de droger, kan gestreken worden
  • € 44,95
Meer informatie
SKUBH-Kids-Princess-Dekbedovertrek--Roze
MerkBeddinghouse Kids
Weefsel100% katoen
KleurRoze
WasinstructieWassen tot 60 graden, geschikt voor de droger, kan gestreken worden